Gotland

Gotland är Sveriges och Östersjöns största ö med säregen natur och en lång historia. Ön har varit bebodd sedan istiden och upplevt både Makt och underkastelse, rikedom och armod, krig och fred. Visby, Rosornas och ruinernas stad, har en av Europas bäst bevarade medeltida stadsmurar och historien är ständigt närvarande. Här är både nutid, historien och sagorna alltid närvarande.

Kontakta oss för en offert eller för  att boka din upplevelse redan idag. Vi skräddarsyr alltid en lösning för just dig och ditt sällskap. Antingen ringer eller mailar du, eller bokar direkt via ToursByLocals

Havet

På Gotland är havet alltid närvarande liksom historien och sagorna. Välj själv din favoritkust – sand, klippor eller klappersten. Och gotland erbjuder så mycket mer än sol och bad.

Grönskan

Gotland är inte bara hav. Våga dig bort från kusten så upptäcker du en helt ny värld av grönska, skog, jordbruksbygd, fornlämningar, kultur och vänliga gotlänningar.

Visby

Hansastaden Visby, rosornas och ruinernas stad, är en levande småstad året runt. Här finns både lugn och nattliv, historia och nutid. Kort sagt: Här finns något för alla.

Läs mer och boka direkt på Tours by Locals eller kontakta oss här.